نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید 

ورود ۱۵ فروند جنگنده چینی به حریم هوایی تایوان

ورود ۱۵ فروند جنگنده چینی به حریم هوایی تایوان وزارت دفاع تایوان امروز (دوشنبه) اعلام کرد که ۱۵ فروند هواپیمای جنگی چین به بهانه برگزاری رزمایش در آب‌های جنوبی این کشور، از خط میانی تنگه تایوان عبور کردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۴ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 15
کد خبر: ۱۴۶۹۹۱

به گزارش راهبرد معاصر سفر مجدد هیأتی از قانونگذاران آمریکایی به تایوان، آن هم از بعد از تنش‌های اخیر پکن با واشنگتن بر سر سفر «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان ایالات متحده به این جزیره، با واکنش نظامی چین همراه شد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، این وزارتخانه با اعلام این خبر، رزمایش‌های نظامی جدید چین را محکوم کرد اما گفت که به چنین اقداماتی، با «آرامش» واکنش نشان خواهد داد.

امروز فرماندهی حوزه شرقی ارتش چین اعلام کرد که دور جدیدی از رزمایش‌های نظامی را در نزدیکی جزایر پِنگو - که تایوان ادعای مالکیت بر آنها را دارد - آغاز کرده است.

از سوی دیگر، «تسای اینگ‌ون» رئیس جمهور تایوان در دیدار با قانونگذاران آمریکایی در دفتر خود، گفت رزمایش‌های نظامی چین به شدت بر صلح و ثبات منطقه تأثیر گذاشته است.

به نوشته رویترز، تسای در این‌باره توضیح داد: «ما در حال همکاری نزدیک با متحدان بین‌المللی برای نظارت دقیق بر وضعیت نظامی هستیم. در عین حال، ما هر کاری می‌کنیم تا به جهان بفهمانیم که تایوان مصمم به حفظ ثبات و وضعیت موجود در تنگه تایوان است».

«لیو شیائومینگ» نماینده ویژه دولت چین در امور شبه‌جزیره کره نیز در واکنش به این سفر گفته بود پکن از واشنگتن می‌خواهد دخالت در امور داخلی این کشور را متوقف کند و به سیاست «چین واحد» پایبند باشد. 

سفارت چین در واشنگتن نیز طی بیانیه‌ای گفت: «جدیدترین سفر اعضای کنگره به تایوان یک بار دیگر ثابت می‌کند که ایالات متحده نمی‌خواهد شاهد ثبات در سراسر تنگه تایوان باشد و از هیچ تلاشی برای ایجاد تقابل بین دو طرف و مداخله در امور داخلی چین دریغ نکرده است»./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار